Propostes digit@ls per Sant Jordi

edu365.cat

A edu365.cat hi trobareu molts recursos per a tots els nivells i totes les llengües. Des de propostes per treballar wikis amb Eduwiki, comics amb Kerpoof i Bitstrips, contes col·laboratius en anglès amb Storybird, gravació d’arxius de so en xarxa amb Voxopop i molts més.

Punt de vist@

Espurna ens proposa posar-nos en el Punt de vist@ d’altres éssers o objectes no és fàcil: hem de fer un esforç per imaginar-nos com veuen les coses, com viuen i com senten. Us atreviu a pensar com un hipopòtam? A portar la vida d’una escombra o a què us tractin com a una sabata? Com és sentir el fred al Pol Nord o viure en un poble indígena?

Històries Digit@ls

La web 2.0, amb la introducció de noves maneres de fer i comunicar-se, està transformant les relacions socials en tots els àmbits, inclòs l’educatiu. Les formes d’explicar una història i de posar-la en circulació s’amplien cada dia a través de les possibilitats que ofereix la xarxa i el llenguatge audiovisual. Les ‘històries digitals’ (digital storytelling) són petits relats d’experiència, que pretenen expressar i explorar el vessant més emotiu i personal de cadascú a través d’imatges (fotos, gràfics, vídeos, etc.) i sons (veu en off, músiques, etc.) Trobareu més informació en aquest enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *