CONTA CONTES BIBLIOTECA

 

Un dia de pluja no va ser impediment per realitzar la nostra sessió trimestral de conta contes de la biblioteca. Vam poder gaudir d’aquesta sessió a la nostra classe gràcies a la seva visita. Ens van explicar diferents històries divertides. Una d’elles, amb un gran missatge, ja que ens intentava transmetre la idea de que quan es passa una informació de boca en boca va canviant cada cop més fins que no s’assembla res a l’original, és el que passa amb els comentaris que venen d’altra gent. Aquest conte ens va fer reflexionar molt.
Per acabar la sessió vam fer una activitat a la pissarra digital de recerca de llibres a les diferents biblioteques de Catalunya, a partir d’una pàgina web. D’aquesta manera apreníem a cercar un llibre i saber la seva disponibilitat en cas necessari.

DSC_0670


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>