SANT JORDI!

La diada de Sant Jordi no va passar desapercebuda a la classe de 5è. Per celebrar-ho, durant el dia vam dur a terme tot un seguit d’activitats, com pintar una “mandala” sobre la llegenda, que hem utilitzat desprès com a punt de llibre. També vam fer una petita excursió al carrer Major per veure les parades de llibres i roses, i vam comprar algun detallet. També vam pintar un gran “photocall” de Sant Jordi per a què els nens i nenes de l’escola puguin fer-se fotos divertides posant la seva cara per transformar-se en un drac o en el cavaller Jordi.

SANT JORDI! on PhotoPeach


Accions

Informacions

Cap resposta

Una resposta a “SANT JORDI!”

6 07 2014
Alexandra (15:23:46) :

Ets un artista Gavi,(i els seus pintors)has fet unes coses molt boniques en tot el curs.

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>