PROJECTE CENTCELLES

El dia 28 d’abril els alumnes de 5è ens vam desplaçar a la vil·la romana de Centcelles, juntament amb la resta d’escoles del municipi, per presentar els projectes realitzats aquest curs que tenien com a finalitat la promoció de la mateixa vil·la.

Per fer-ho vam comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, la Repsol i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. Allí els nostres alumnes, concretament la Paula Torres, Sílvia i Dani, juntament amb el seu mestre, van fer una petita exposició, fent cinc cèntims de quin havia estat el procediment per dur a terme el còmic de 13 vinyetes i què havia significat per a nosaltres la creació d’aquest projecte.

Tots vam poder conèixer els treballs exposats per la resta de les escoles, i en una sala annexa es va preparar una exposició. Per finalitzar la jornada, ens van preparar un refrigeri per a tots els participants i ens van informar que ens convidaven a realitzar una excursió a Tamarit per visitar les restes romanes i gaudir de les activitats organitzades.

Estem molt contents del resultat del nostre projecte i de la difusió que se n’està fent. Ja que a l’endemà dia 29 d’abril, aquest fet va sortir com a noticia publicada al Diari de Tarragona, i en una entrevista al nostre mestre feta per la Radio Constantí.

Per veure-ho podeu obrir els següents enllaços:

– TAC 12:

http://tac12.xiptv.cat/#

(És a partir del minut 14 30’ )

– Constantí Ràdio:

http://www.constantiradio.cat/noticia.php?id_noticia=477

– Tarragona 21:

http://www.tarragona21.com/dos-cents-escolars-de-constanti-analitzen-la-vila-romana-de-centcelles/

 

Us convidem a que visiteu els altres apartats del bloc on trobareu la nostra petita obra d’art per a que en podeu gaudir de la seva lectura. “El laberint de Centcelles”

I us deixem amb unes quantes imatges de l’exposició a la mateixa vil·la i una altra de la notícia del diari.

 PROJECTE CENTCELLES on PhotoPeach <iframe width=”445″ height=”296″ src=”http://photopeach.com/embed/qt0hiv” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>