Obrir un compte a Google

Tenir un compte al Google ens aporta multitud d’avantatges i cada vegada se n’afegeixen més. Si encara no el teniu, podeu fer-lo des de http://mail.google.com/mail/signup . Després d’omplir el formulari ens porta al nostre compte de correu, on disposem de més de 6 Gb per desar-hi correu.

Si ja tenim el compte creat, anem ara a veure com podem entrar al Google i quins serveis ens ofereix. Accedirem a www.google.es (la tercera pestanya del nostre navegador) i a la part superior dreta feu clic a “entrar” i poseu el vostre nom d’usuari i contrasenya. Ara us sortirà la vostra identitat a la part superior dreta. Feu clic a “el meu compte” i veureu que us mostra els serveis de què disposeu:

serveis.jpg

El Gmail és el nou correu que acabem de crear i on ja tenim un missatge de benvinguda:

gmail.jpg

El Talk és una aplicació semblant al Messenger de Hotmail, que ens servirà per xatejar amb els contactes que hi afegim. Si hi cliqueu al damunt us porta a una pàgina on us el podeu descarregar:

talk.jpg

El iGoogle us porta a una pàgina del Google totalment personalitzable:

igoogle.jpg

A l’entrar, marqueu les caselles que us interessin i feu clic a desa. Ara fixeu-vos en què hi ha unes pestanyes que podeu modificar i afegir i també un enllaç que us porta a afegir més informació. Proveu de posar-vos aquesta pàgina inicial del Google al vostre gust. Tal com la deixeu, la trobareu des de qualsevol ordinador quan hi accediu mitjançant el vostre compte. Si aneu a afegeix més informació us portarà a un apartat on podeu triar quins gadgets voleu que surtin a la vostra pàgina del Google. Només cal fer clic al botó

afegeix.jpg

Així, hi podeu afegir calendaris, notícies, el temps local, un traductor, el correu, jocs…

Si torneu al meu compte, veureu que al final i ha un enllaç on posa mes.jpg .
Aneu-hi i veureu que hi ha moltes altres aplicacions. Si us surt en anglès, no patiu, només cal canviar ca per es a l’adreça de la barra i fer intro.

Val la pena tafanejar en alguns d’aquests links: Calendar, Docs, Picassa, i Blogger. Cada cop que en feu servir un, després us sortirà sempre a la llista d’entrada de Els meus serveis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *