SlideShare

Aquí teniu una web (http://www.slideshare.net) que ens permet convertir arxius PowerPoint, PDF i OpenOffice en una presentació que es pot inserir en un blog o pàgina web simplement copiant i enganxant el codi font que ens dóna la mateixa aplicació online.El primer que cal fer és registrar-nos, seguint els mateixos passos de sempre (penseu en fer servir sempre la mateixa adreça electrònica i contrasenya que tenim per al Google). Cliquem a Signup (a dalt de tot) i emplenem les dades que ens demanen:

signup.jpg

 
   

Quan ja estem registrats accedim posant el nostre nom d’usuari (abans de @) i contrasenya:

login.jpg

 

Un cop hem entrat, veurem que el nostre nom surt a la part superior dreta. És l’hora de fer una presentació. Hem de tenir, però, una presentació feta amb el PowerPoint al nostre ordinador o algunes imatges preparades per a pujar-les: explicant algun tema o fent un resum de la reunió de pares… Si ja ho tenim preparat, anem directe a

upload.jpg

 

La següent pàgina ens permet fer dues coses: pujar una sèrie de imatges

imatges.jpg

 

o una presentació ja feta

presentacio.jpg

En clicar alguna de les dues opcions s’obre una pàgina on hem de navegar per escollir les imatges o la presentació, posar un títol, una descripció (opcional), unes etiquetes (paraules clau que identifiquen el contingut de la presentació) i triar si volem que sigui públic o no, per a, finalment fer clic en upload2.jpg.

Ara haurem d’esperar una estona fins que pugin els arxius i es faci la presentació. Per a veure-la, després, haurem d’anar adalt a My Slidespace i fer clic damunt la presentació.

 

 

3 thoughts on “SlideShare

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *