Els mitjans audiovisuals (I)

ELS MITJANS AUDIOVISUALS. COMPETÈNCIES BÀSIQUES EN MAV. ELS MISSATGES SONORS I LA IMATGE FIXA. UTILITZACIÓ DE LA CÀMERA DE FOTOS.

CONCEPTE DE MITJÀ. ELS MITJANS A LA XARXA.

| View | Upload your own

L’EDUCACIÓ AUDIOVIDUAL I LES COMPETÈNCIES BÀSIQUES.

El curs 1994-95 el Departament va distribuir a tots els centres d’Educació Infantil i Primària un document on es donaven orientacions per a relacionar l’Educació Audiovisual com a eix transversal amb les àrees del currículum. Podeu recuperar aquest document a http://www.xtec.net/audiovisuals/educacioaudiovisual/pdf/AV.INF1.pdf.

L’any 2001, el Departament va presentar a la web de l’XTEC La competència bàsica en educació audiovisual, on trobem els objectius generals d’aquesta matèria i una proposta de seqüenciació per cicles.

Per a més informació, podeu consultar els materials del curs Formació en MAV en centres educatius, que està reestructurat i ara més aviat ens mostren exemples del tercer nivell de concreció.

ELS MISSATGES SONORS I LA IMATGE FIXA

Podeu consultar els antics materials del curs Formació en MAV en centres educatius, concretament els blocs A i B sobre equips, eines i llenguatge del so i de la imatge fixa. Trobareu també aquí l’explicació de com funciona la tradicional càmera digital MAVICA. Però si voleu saber com és i com funciona una càmera digital estàndard, podeu consultar la pàgina http://www.edu365.cat/eso/muds/tecnologia/camera/index.htm.

Algunes pràctiques d’interés:

One thought on “Els mitjans audiovisuals (I)

  1. Pingback: Racó » Sessió 6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *