Deezer

Anem a provar ara una aplicació online que ens permet pujar àudio. Es tracta de Deezer, que a més, està en castellà. El primer que veurem a l’entrar a la pàgina és, a dalt a la part dreta, una sèrie de banderes, on podem seleccionar l’espanyola:

bandera.jpg

Ara s’entén millor, no? Com veureu, a la part superior posa Crea tu cuenta, que és on hem de clicar per registrar-nos. S’obre una finestra on hem d’introduir les nostres dades:

registre.jpg

Automàticament rebreu al correu del Gmail un missatge de confirmaci, on heu de clicar a l’enllaç que porta per accedir al vostre compte de Deezer. Posteriorment, en lloc de crear un compte, haurem de clicar a Identifícate i escriure el nostre correu electrònic i contrasenya:

ident.jpg

Des d’aquesta pàgina pots baixar-te música o pujar arxius de so, sempre que siguin en format .mp3. Provem, ara, de pujar alguna cançó clicant al botó vermell de la part superior:

pujar.jpg

Ara només caldrà crear una llista per a un grup de cançons determinada. per a fer-ho cal clicar a Mis listas, a la part superiori, quan es desplega, damunt de Crea una lista. Després anem a Mis Mp3:

mp3.jpg

i si cliquem damunt de la creu que va davant de cada cançó, podrem triar la llista on volem que surtin. Més endavant veurem per a què ens pot servir aquesta aplicació…

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *