Clipmarks

Imagineu que al bloc de la vostra classe poguéssiu anotar unes activitats perquè els alumnes les fessin a casa. Res més fàcil!

Hi ha una web que ens permet crear notes amb links totalment operatius d’una manera molt senzilla. Cal, però, instal·lar un a extensió al Firefox per poder treballar. Anem a Clipmarks i cliqueu al primer botó. Se us obrirà una pantalla amb un altre botó per descarregar i instal·lar aquest complement:

extensio.jpg install.jpg

Seguiu els passos i, al final, veureu com al costat de la barra d’adreces se us ha col·locat un clip de color verd:

clip.jpg

Ara tornem a la web de Clipmarks i cliquem al botó

start.jpg

A la pantalla següent, emplenem les dades que ens demanen per registrar-nos. El nom d’usuari és fins a @, poseu el correu del Google i penseu de marcar l’última casella abans d’acceptar. Llavors, rebreu un missatge al Google on haureu de clicar al link per activar el vostre compte.

Bé, ja ho teniu tot preparat! Ara cal començar a actuar. Si cliqueu al clip de color verd, veureu que us surt una altra barra de color verd amb un botó taronja i, a més, si passeu el ratolí per damunt la pàgina veureu que se us seleccionen els continguts o imatges. Només cal clicar i veureu con ha quedat seleccionat amb un signe d’aprovació:

clipped.jpg

Podeu afegir tantes seleccions com vulgueu, fins i tot de pàgines o pestanyes diferents. Quan acabeu de triar el contingut adequat, cliqueu al botó taronja de la barra Clipmark:

barra.jpg

i, després al primer botó Save Clip. Si torneu, ara, a la web de Clipmark, veureu que ja teniu el clip posat (potser us caldrà actualitzar). Mireu un exemple:

clipped from www.edu365.cat

Enllaços d’interès

Internet en el aulaGeometriaMatemágicasJugando con las matemáticasMatemàgic

  blog it

No patiu… Més endavant veurem com el podem posar al nostre bloc, però primer hem de crear-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *