Ens endinsem en la domòtica!

Durant aquests dies tant La Mola com El Montcau han pogut gaudir en primera persona i de manera molt vivencial què és la domòtica!

Però realment, no només han vist i après què és, sinó que tant elles com ells han sigut els PROTAGONISTES del taller i no perquè estiguessin a la classe, sinó perquè han programat una placa electrònica (ARDUINO) amb unes ordres, les quals s’enviaven a un panell led que mostrava tot allò que s’havia programat.

Ha sigut tanta la il·lusió i el desig de continuar explorant aquest món que no podran oblidar aquesta experiència. Tothom estava molt emocionat amb allò que estaven creant i a la vegada se’ls hi ha obert un nou ventall de possibilitats d’aprenentatges i d’admiració per aquest món digital.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *