Comparsa 3r: Graficau!

Després de molta espera, per fi ho hem aconseguit! Hem pogut retrobar-nos en la mesura del possible amb el Carnaval de la Sínia.

Molts neguits, il·lusió i molta, però que molta alegria, ens ha permès la tria del nostre tema. No va ser una elecció fàcil, ja que la imaginació que hi ha és molta i les idees eren molt bones. Així i tot, després de fer diferents votacions, el gran tema va sortir: ELS GRAFITERS!

Òbviament, nosaltres defensàvem que el grafiti és un altre tipus d’art, el qual reivindica moltes coses, però això si, sempre s’ha de demanar permís per a poder pintar l’espai desitjat.

Després de parlar sobre els diferents tipus de grafiti existents, vam iniciar els primers passos que eren decidir quins elements volíem portar:

  • Gorra.
  • Esprais de veritat i creats per tots nosaltres
  • Samarreta tacada.
  • Un cinturó per portar les eines de dibuix (mocador, pot de pintura, màscara,…).
  • Vambes.

Un cop escollida la idea i fet el dibuix de com seria la nostra disfressa, ens vam organitzar per diferents grups de tallers, i cadascun se centrava en la confecció d’una part per a la nostra disfressa (confecció dels cinturons, construcció dels pots d’esprai, pintar les samarretes, pintar les lletres del mural, creació de la nostra paret, entre d’altres).

Entre tota la classe i la gran participació existent, vam poder crear una gran comparsa i la nostra gran paret, però… encara no teníem nom! Això no podia ser, així que com grans artistes que som, vam pensar i pensar perquè havia de ser alguna cosa única i llavors… ja ho tenim! La nostra muntanya és el Montcau, però ara som grafiters, doncs els GRAFICAU! Va ser una idea genial la qual va anar acompanyada per la cançó “Alone” de Marshmello.

El resultat ha estat increïble i ens ha obert una porta per futurs costurers i pintors.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *