Tastet d’il·lustracions

Feia temps que tant la Mola com el Montcau tenien moltes ganes de posar en marxa alguna activitat diferent però conjunta. Volíem aconseguir acomplir un repte que el poguéssim tenir a la nostra ment, un record molt especial.

S’apropava el dia de Sant Jordi i l’ambient era l’indicat, carrers florits, botigues al carrer amb una gran quantitat de llibres, d’il·lustracions que t’atrapen… Va ser llavors quan vam decidir quer era el moment. Construirem un petit conte!

Vam pensar quines característiques tenen els contes i les històries, quines són les temàtiques utilitzades, com està dividida una història, entre d’altres.

Desrpés vam pensar diferents títols i vam votar quin era el que més ens agradava i a partir d’aquí vam començar a pensar entre els dos grups quina era la història que realment volíem.

Ha sigut un procés amb molta diversitat d’opinions però al final ho hem aconseguit. Bé, teniem el conte però ens faltava alguna cosa… LES IL·LUSTRACIONS!

En aquest moment, se’ns va encendre la bombeta i vam demanar a José Ángel Labari, un gran il·lustrador i tiet d’una alumna, si ens podria ajudar. Ell amb tota l’amabilitat i paciència ens ha visitat i ens hem quedat fascinats.

Només ha llegit el nostre conte un cop i ha fet totes les il·lustracions a mesura que s’escoltava el nostre conte, en un obrir i tancar els ulls.

Aquí us deixem fotografies d’aquest moment i el nostre conte.

Esperem que us agradi i  també, novament, moltes gràcies José Ángel Labari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *