ELS POLLETS ESTAN A PUNT DE NÉIXER. HO VOLEU VEURE EN DIRECTE?

Els pollets dels ous de gallina triguen 21 dies en néixer i el dimecres serà el dia 21. Els ous  que vam portar de Juneda ja porten 19 dies a la incubadora. Hem connectat la webcam i potser, amb una mica de sort, fins i tot podem veure com neixen en directe des de casa o des de la classe…

El dia 13 d’incubació els vam mirar amb l’ovoscopi . Després de l’observació pensem que els ous 1, 4, 5, 6, 8 i 11 estan fecundats i van creixent pollets al seu interior. Els ous 2,3 i 9 ens generaven dubtes de si estaven fecundats o no  i també creiem que els ous 7 i 10 no estan fecundats. El dia 4 hauríem de sortir de dubtes… O no.

Ho voleu veure? Trieu una  càmera o una altra depenent si hi sou a casa o a l’escola.

La webcam només admet 20 usuaris en actiu. Si no us deixa entrar en un moment concret, podeu provar una mica més tard.

webcam casa webcam cole

Un comentari a “ELS POLLETS ESTAN A PUNT DE NÉIXER. HO VOLEU VEURE EN DIRECTE?

  1. GRÀCIES X COMPARTIR-HO AMB NOSALTRES!!

    BENVINGUTS POLLETS…

    ENHORABONA EQUIP DE L’ESCOLA!!

    Una experiència més!! VISCA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *