PRESENTACIÓ EQUIP IMPULSOR BELLPUIG

Hola,

Som els 10 mestres de  l’equip impulsor de l’Escola Bellpuig de Sant Julià de Vilatorta. És el segon any que formem part de la Xarxa de Competències Bàsiques.

Estem molt engrescats per desenvolupar aquest projecte tots junts. Com a escola fa molts anys que treballem cooeprativament i aquesta és una bona oportunitat per treballar en equip i desnvolupar entre tots un projecte comú.

El projecte que presentem aquest any és un projecte d’escola, que va més enllà de la Xarxa, on hi participen tots els mestres i alumnes de l’esocla. La Xarxa, aquest any, coordina juntament amb la comissió de festes, aquest projecte que porta com a títol “ MAB Museu d’Art de l’escola Bellpuig”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *