IDEA del MAB  (Museu d’Art Bellpuig)

El primer dia del curs, presentem el projecte interdisciplinari que es desenvoluparà durant l’any.

Per dinamitzar-ho, cada any comptem amb convidats experts amb el tema. Aquest any el tema del curs és l’ART, i la convidada especial va ser la PAQUITA CLOT DE PACK D’ART, que és ceramista i a més a més fa una extraescolar d’art a l’escola.

Primer ens vam trobar tots al gimnàs de l’escola i la Paquita ens va explicar les diferents branques de l’art i ens va proposar el repte de convertir l’escola amb un museu. També ens va demanar que el dia següent portessin un objecte que per ells fos art.

Seguidament una colla de pares artistes ens van explicar el seu hobby o professió. Es van col·locar a diferents llocs del pati i en forma de gimcana vam poder veure el seu art (màgia, cuina, disseny gràfic, fang, òpera, poesia, ceràmica, graffiti, pintura, música,…). Vegeu més fotos clicant la foto o a l’enllaç següent FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *