IMPLEMENTACIÓ ” RUTES HISTÒRIQUES PER PRATS”

Aquest treball ha permès als alumnes sentir-se com historiadors ja que han hagut de buscar persones per entrevistar i fer recerca a l’arxiu i a la biblioteca amb ajut de les persones responsables.

Han pogut adonar-se que han canviat molt els coneixements que tenien en un inici ja que al llarg del procés han descobert molta informació que els ha permès comprendre millor la història del poble i la dels seus indrets, així com també saber datar amb més encert cada lloc treballat.

El fet de fer les fitxes tècniques per generar els codis QR per la ruta intergeneracional ha permès que integressin de forma significativa els diferents coneixements. Ells mateixos han vist que si no tenien ben documentat l’indret o edifici no podien explicar-ho als seus companys ni a les famílies i per això s’han implicat molt en el treball. També els ha estat de molta utilitat recollir i organitzar tot el treball en una pàgina web, ja que així ha quedat documentat i compartit el producte de tot el procés.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *