Temps de fer festa. Festa Major. Fer l’agost.

Voldria filosofar en una època de l’any que defugim, precisament, el pensar massa.

Comença el mes d’Agost. Per la majoria de mortals d’aquest país també les vacances. Temps de fer festa, petits i grans. Temps de lleure o de fer aquelles altres activitats que no podem fer durant l’any. Temps de practicar l’afició o d’ aprofitar-ho per fer l’endreça grossa…Temps de retrobar els amics, les llargues converses de cap al tard… Agost de les festes majors. D’alegria, de tradició, de la taula ben parada a casa la mare, de deixar-se anar…Temps de lleure compartit entre pares i fills, d’equilibris complicats, d’emocions impagables, de descobertes…

En resum, un mes fantàstic per gaudir en família. Una oportunitat única per estar amb els nostres fills i les nostres filles i per viure plegats.

De l’estiu se’n guarden records inoblidables. La convivència familiar és tan intensa que val la pena aprofitar-la al màxim. Que sigui d’equilibri, de saber estar, de comprensió…Que els nostres fills puguin gaudir d’un bon model: a casa, a la taula del restaurant, a la carretera, a la festa, al passeig, a la platja, a la muntanya…Encara que jugin no deixen mai d’observar-nos. Som els seus herois!

Feu el vostre agost de bon rotllo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *