Recordant una paitida i les fontades d’estiu.

Últimament he descobert el bloc d’Olga Xirinacs, poeta i escriptora, prou coneguda en el món de la literatura infantil i juvenil. El dia 16 ens deixa un poema preciós del Montseny i les seves fonts.
No he pogut deixar d’enyorar aquelles fontades que omplien els captards d’estiu, quan anàvem a buscar aigua a la font amb el càntir de terra negra que feia l’aigua més fresca. Les fontades familiars els diumenges, el sopar a la font , amanida russa i carn arrebossada. El dia d’anar a la font el tercer dia de festa major…Ho enyoro.
Avui podem gaudir d’aquest poema per voluntat de l’autora que ens el regala en el seu bloc. Com ella són molts i moltes els escriptors i poetes que avui podem conèixer a través de la xarxa blocaire.
A la nostra blblioteca virtual hi ha un widget (un enllaç animat?) dels Blogs de Lletres que ens mostra les últimes entrades d’articles dels seus autors i les seves autores. Hi ha una pestanyeta que ens permet desplaçar-nos (en aquest bloc casi no es veu).És un bon recurs per posar-nos al dia, per conèixer nous autors i una manera ràpida d’entrar als seus blocs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *