Llibres recomanats

dracdraguetEn Jerri, el nostre drac de biblioteca, guarda el tresor dels llibres que ens agraden. Ja el veieu, ben situat a la columna d’enllaços, envoltat de llibres. Aconselleu-nos o simplement parleu de les lectures que us agradin i que us semblin mereixedores de ser a la llista del drac.

One thought on “Llibres recomanats

  1. Teresa Ribera i Icart Post author

    L’ànima de la vall, de Lluís Cerarols i editat per Pagès editors.”El quadern escrit per un soldat de la Guerra de Cuba, ens recupera la vida d’una vall isolada de la Catalunya interior a finals del s.XIX…En Julio des dels nostres dies intentarà recuperar aquest món perdut, però…”
    Recomenat a tots els verdaguerians.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *