Gràcies famílies!…I més recomanacions.

Primer de tot gràcies per engreixar la biblioteca amb nous llibres. És així com l’anem fent gran de mica en mica. A la nostra escola hi ha molts alumnes i ens va molt bé ampliar i renovar el fons bibliogràfic.

Des d’aquest lloc us animem, una vegada més, a dir-hi la vostra. Parleu de llibres, d’exposicions , de música, de cinema, …de tot allò que us pugui semblar interessant per als vostres fills i per a l’educació i creixement personal de tots nosaltres.

Parlant de recomanacions visiteu l’espai LIC de l’ Xtec, hi trobareu informació del proper Saló del Còmic de Barcelona , de l’exposició Ficcions enfora! La literatura catalana exporta relats, al Palau Moja i de la interessantíssima exposició itinerant Una mar de llengües.Parlar a la Mediterrània.

4 thoughts on “Gràcies famílies!…I més recomanacions.

 1. Montse Lahoz

  Moltes gràcies a tots, realment són aportacions que ens van molt bé i els nens ho fan amb il.lusió.
  Gràcies Teresa per aquest bloc que tant ens aporta.

 2. paula pérez font 5è

  Aquest video ma agradat molt es molt xulu!!
  ami tampòc magradaria que la meva iaia sen requrdes de mi.
  PAULA PÉREZ FONT 5È

 3. Teresa Ribera i Icart Post author

  Paula,és molt bonic estimar els avis que ens cuiden tant quan som petits. Estan contents que ens recordem d’ells encara que no es recordin de nosaltres perquè estan malalts.De tan en tan se’ls encén la llumeta. Aquests comentaris són per l’article: -Àvia t’estimo, tu també ets mama!

 4. ArianaGilabertr

  A mi tampòc m’agraderia que la meba iaia no s’enrecordés de mi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *