La reunió d’inici de curs

Comparteixo amb vosaltres el vídeo que he preparat per la reunió d’inici de curs.
Un dels moments clau en la relació amb els pares, és la reunió d’inici de curs. Poques altres vegades, els tindreu allà, tots junts i expectants a allò que els hi direu. Per tant val la pena aprofitar cada minut de la reunió.

Si el vostre propòsit és aconseguir la complicitat i la implicació dels pares en el procés educatiu del seu fill, si voleu compartir amb ells la importància d’emprar una metodologia o un altre, si voleu demanar i especificar en què i com poden participar, us recomano no dedicar la major part del temps a repassar les normes o les informacions bàsiques, que es poden facilitar ben explicades en un full de paper. US recomano no planificar la reunió com un classe magistral on només parleu vosaltres.

Seleccioneu eines que facilitin un ambient dinàmic, una comunicació àgil i bidireccional, anticipeu-vos a possibles preguntes i neguits tenint a punt materials per exemplificar la resposta, presenta’t de forma original, deixa clar en quins objectius centraràs el teu treball i sobretot convida’ls a treballar coordinadament, seguint les mateixes estratègies, facilitant el diàleg i aconseguint compromisos de cor-responsabilitat.

Per mi, aquests ingredients formen part de la recepta de més èxit, per aconseguir confiança, diàleg i cor-responsabilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *