APADRINEM EL NOSTRE PATRIMONI: CASTELL i ERMITA DE SANT

Enguany, del 9 al 18 de novembre, se celebra arreu de  Catalunya la 23a Setmana de la Ciència. Es fan un munt d’activitats de divulgació científica: exposicions, xerrades, jocs, tallers científics…

Els temes principals de l’edició d’aquest any són el patrimoni cultural, amb motiu de la celebració de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural que promou la Unió Europea; la figura i l’obra de Pompeu Fabra, amb motiu de la celebració dels 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català, celebració promoguda per la Generalitat de Catalunya; i la figura de l’important físic nord-americà Richard Feynman, amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement, promoguda pel Grup de Comunicació i Divulgació de la Nanotecnologia, EspaiNano.

A la nostra escola, tots els alumnes de secundària, de 1r a 4t d’ESO realitzem moltes activitats aquesta setmana. Els de 2n d’ ESO prenem com a eix de treball l’ Any Europeu del Patrimoni Cultural i fem el projecte interdisciplinar Apadrinem el nostre patrimoni: castell i ermita de Sant Joan.

Podeu seguir totes les nostres activitats al bloc del projecte:

https://sites.google.com/blanes.manyanet.org/apadrinament-sant-joan

 

Deixa un comentari