Sessió 3. 12-13

1. Eleccions al consell escolar

2. Tancament del pressupost

3. Declaració 347

4. A debat: documents de classe

Aquest article s'ha publicat dins de 12-13, Consell Escolar, Declaració 347 i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Sessió 3. 12-13

  1. Montse Romero diu:

    Hola Núria,

    tinc un problema amb el SAGA (bé, molts) Ahir vaig crear un pressupost nou sense haver fet el tancament i ara no em deixa treballar en l’exercici del 2012, han desaparegut els assentaments, o almenys no els puc veure. No sé com s’ha de fer per poder continuar treballant al 2012 i fer el tancament. Espero que em puguis ajudar o que em diguis a qui puc preguntar.

    Gràcies,

    Montse Romero

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *