Els universitaris s’escapen de l’atur

Un estudiant en plena feina / FRANCESC MELCION

Un estudiant en plena feina / FRANCESC MELCION

Les dades que demostren que els llicenciat universitaris són els que més s’escapen de l’atur.
El 89% dels titulats universitaris troben feina. I dels aturats d’entre 16 i 29 anys, només un 7% són llicenciats, molt per sota dels que tenen estudis de FP (15%) i, sobretot, dels que només tenen l’ESO (67%). Les dades són d’un estudi que trenca tòpics generats els darrers anys sobre la superpoblació de llicenciats i les poques possibilitats que tenen de treballar en molts casos.

(notícia completa…)

Notícia similar al 3cat24.cat.

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *