XXIV OLIMPÍADA QUÍMICA DE CATALUNYA.

Logotip any química

Al departament de ciències experimentals ens ha arribar una carta per informar-nos de les bases de l’Olimpíada Química de Catalunya. Es preten animar els alumnes a la seva participació.

“Benvolgut amic,

El Il·lustre Col·legi Oficial de Químics de Catalunya i l’Associació de Químics de Catalunya, en col·laboració amb les Universitats catalanes que tenen adscrits centres que imparteixen LOGSE, i que enguany són: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra i Universitat Rovira i Virgili, convoquen, com altres anys, la XXIV OLIMPÍADA QUÍMICA DE CATALUNYA.

Els objectius d’aquestes olimpíades són: Promoure i estimular l’interès dels alumnes per la Química, establir una millor relació entre l’ensenyament de la Química a nivell d’ensenyament secundari i universitari, i motivar el professorat en el desenvolupament d’una metodologia més experimental i propera a la vida real.

Per seleccionar els guanyadors es farà una prova escrita el dia 22 de Febrer de 2011, a les 15:30 hores que serà la mateixa i simultània a totes les Universitats catalanes. Es classificaran els vint-i-un millors alumnes de Catalunya que accediran a la Fase Nacional. El Ministerio de Educación, Cultura y Deportes premiarà als vint-i-un alumnes classificats amb set premis de 380 euros, set de 285 euros, i set de 220 euros.

Alhora, l’Olimpíada Nacional de Química d’enguany tindrà lloc a Valencia entre els dies 20 d’Abril al 1 de Maig .

Per a formalitzar la inscripció a la Olimpíada de Química cal omplir el formulari que trobareu a la pàgina web www.angel.qui.ub.es/olimpiada abans del dia 10 de Febrer de 2011.


Aquest article s'ha publicat dins de Química i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *