Nou vessament de fuel a Tarragona

imatge-vessament-daquest-port-tarragona_araima20110112_0123_20Aquest matí a les 9:15 hores un remolcador amb bandera de les Illes Maurici ha patit al Port de Tarragona un accident durant les operacions que s’estan portant a terme per a l’ampliació del moll de la química. Arran de l’accident s’ha obert un orifici de 30 per 30 centímetres, coincidint amb un tanc de dièsel d’ús diari que ha vessat el seu contingut a les aigües portuàries. La quantitat està encara per determinar.

(continua llegint l’article…)

Aquest article s'ha publicat dins de Biologia, Ciències de la Terra i del Medi Ambient i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *