Arrenca la cimera del Clima de Cancún

indigenes-bolivians-cimera-clima-cancun_araima20101128_0109_16Si la cimera no aconsegueix un pacte eficient per reduir seriosament les emissions de CO2, l’escalfament global podria afectar centenars de milions de persones que viuen en les àrees més pobres del món i hi ha un gran perill que puguin els nivells del mar, la sequera i la fam.Els experts i les ONGs alerten els delegats a la conferència de la urgència d’arribar a un compromís.Les decisions de la cimera de l’any passat a Copenhagen no va ser suficient ni tant sols per assolir la meitat dels objectius per mantenir l’escalfament a 2 graus centígrads en 100 anys. Si continuem com fins ara, diuen els científics, les temperatures pujaran entre 3 i 4 graus.

Aquest article s'ha publicat dins de Biologia, Ciències per al món contemporani i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *