Youngcast Project

Aquest curs participarem en el Youngcast Project, un projecte col·laboratiu entre escoles angleses i catalanes. Si voleu saber més de que es tracta podeu consultar el bloc del projecte del curs passat on trobareu tot el que es va fer.

La primera feina que hem de fer aquest curs és presentar-nos com escola i com a grup-classe en anglès i castellà. Per fer-ho em d’elaborar un vídeo amb imatges de l’escola i vostres i amb frases que expliquin com és l’escola, on està, què fem, quin és el nostre horari.

Aprofitarem el bloc per anar recollint les vostres propostes tant de frases en anglès com d’imatges que podríem utilitzar.

Podeu escriure les vostres idees com a comentaris.

3 thoughts on “Youngcast Project

 1. Anna Vera

  Hola Ricard!

  avui es el meu aniversari i he volgut entrar al blog per escriureu en un comentari

  en un full a casa he escrit con un petit text sobre els coses que jo he trobat mes importants i interesant sobre el youncast project i t’el donare el dilluns per veure si podriem fer servir alguna cosa de meu text.
  Vueno igualment seguire pensant a veure si tinc mes idees.

  Goodbye!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *