Nadales a la residència

Els alumnes de l’escola Parc del Saladar, com cada any han anat a la residència San Sebastià d’Alcarràs a cantar Nadales. Els avis juntament amb els alumnes de cicle inicial i superior han gaudit d’una bonica estona cantant plegats.

Primerament els alumnes han interpretat la cançó en anglès “Rudolph the red nose reindeer”. A continuación els nens/es de segon han representat la cançó “El món seria…”. Seguidament el grup de cinquè ens ha ballat un rock and roll de Nadal molt marxós i per finalitzar l’acte els de sisè han executat una percussió corporal amb la cançó “Story of my life”. Els avis s’han engrescat  tant que tots plegats hem cantat la tradicional nadala “el 25 de desembre”.

 

 

 

nadales residència 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *