Redirecció NODES

Hem canviat d’adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

Sereu redirigits al nou lloc en 5 segons. Feu clic aquí per cancel·lar la redirecció.

RECULL FOTOS DE CADA GRUP 2018-19

P3 A                                                                                 1r A

P3 B                                                                                 1r B

P4 A                                                                                 2n A

P4 B                                                                                2n B

P4 C                                                                                2n C

P5 A

P5 B

 

Ensenyar i aprendre música amb tecnologia

La setmana passada cinc alumnes de 6è van participar en una Jornada Intercentres realitzada a l’Escola Riu Segre de Lleida  i titulada “Ensenyar i aprendre música amb tecnologia”.

Els participants van presentar diferents propostes didàctiques musicals utilitzant dispositius com el “makey makey” i programes de robòtica com l’Scratch.

Va ser un matí molt enriquidor i divertit ja que vam poder compartir i conèixer moltes activitats innovadores i interessants.

Recull de fotos

 

 

David the smart doll

Els nostres alumnes de sisè dins de l’àrea de llengua anglesa ens vam presentar al Programa Escola organitzat per l’empresa CISCO, el programa vol promoure l’ús i el coneixement de la tecnologia a les escoles, i de transmetre als joves que la tecnologia està cada vegada més dins de les nostres vides, i que els ajudarà a aconseguir desafiaments significatius en les seves futures professions.

És un Programa que motiva i inspira als joves a tenir una educació superior fomentant els estudis en carreres STEM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques).

El Programa ens ha permès veure l’evolució tecnològica en els últims anys, el desenvolupament tecnològic de les principals empreses punteres en el nostre sector, i conceptes com el de IOT (Internet de les Coses) en el qual les “coses” es connecten entre si per facilitar-nos informació útil que ens permeti prendre decisions d’una manera més intel·ligent i així aconseguir un major benestar a les nostres vides.

Ahir el nostre grup guanyador vam anar a les oficines de Cisco (Barcelona) per mostrar el seu projecte (David the Smart Doll) via Telepresència a altres escoles que participaven  en aquesta edició. Vam poder compartir la seva experiència en el projecte i experimentar com la tecnologia apropa a les persones i tot en llengua anglesa.