LET’S Q…R!

Ela alumnes Jordi Escarp i Noemí Esteve de la Universitat de Lleida han dut a terme durant el primer quatrimestre l’experiència “Let’s Q…R!” a l’Escola. Al llarg d’aquests dies hem après com funcionen els codis QR en l’assignatura de llengua estrangera els quals tenim tant presents en el nostre dia a dia.

Avui finalitzen la seva estancia a l’escola i per aquest motiu a continuació us adjuntem per una banda la noticia del blog de la Universitat de Lleida i per l’altra banda, la pàgina web que han creat que mostra tot el que s’ha treballat i après.

Tal i com podreu  veure aquests alumnes ens deixen una empremta a l’escola en forma de pòsters amb codis QR realitzats pels alumnes de cinquè,.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *