ENCETEM UN NOU PROJECTE

Els nens i nenes de 4t  hem posat en marxa un nou projecte. Aquesta vegada a traves d’un joc de pistes. Vam fer una sortida fins al  Parc de la Via i allà, després d’esmorzar i jugar una estona, vam posar-nos a la feina. A cadascú de nosaltres ens van assignar un color i havíem de trobar una pregunta i una imatge que la representés.

Un pregunta repte a la que haurem de donar resposta i que serà el punt de partida per anar creant entre tots i totes un gran mapa conceptual sobre el món animal. Per què hi ha animals amb plomes i altres amb pèl? Tots els animals tenen esquelet? Podria existir un món sense animals? Tots els animals que tenen plomes poden volar? Aquestes són algunes de les preguntes repte, de ben segur que ens en sorgiran moltes més però estem motivats i preparats per investigar el que convingui. Som ‘hi!

JOC D’INICI PROJECTE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *