Qui som?

L’escola Parc del Saladar, és un centre  que va començar la seva activitat el curs 2006-2007 i va obrir les seves portes amb un grup de P3 i un de P4.

CARACTERÍSTIQUES DE L’ENTORN I DE LA POBLACIÓ

L’escola és de titularitat pública (depenent del Departament D’ensenyament de la Generalitat de Catalunya i per tant segueix i respecta les normes, lleis i ordres i orientacions que dóna l’Administració). Està situat en una població d’aproximadament 9000 habitants, molt propera a la ciutat. La localitat té una economia predominantment agrícola i ramadera, combinada amb una economia industrial de petites empreses. El nivell socioeconòmic i cultural dels seus habitants és mitjà. Aquesta localitat té com infraestructures socials i d’equipaments més importants: dues Llars d’Infants, dos Centres d’Educació Infantil i Primària, un Institut d’Educació Secundària, Zones esportives, Biblioteca Municipal, Llar de Jubilats, diferents associacions de caire lúdic i cultural. La majoria de la població és originària de la zona, encara que cada cop més trobem que hi ha famílies que vénen d’altres indrets com són: Marroc, Nigèria, Romania, Amèrica Llatina, etc… .

CARACTERÍSTIQUES DEL CENTRE

La nostra escola és de dos línies depenent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

– Infraestructura de l’escola: L’edifici consta de 3 zones:

  1. Un edifici d’una planta on hi trobem les 6 aules  d’educació Infantil,  despatx de direcció, despatx de secretaria, despatx de cap d’estudis, consergeria, 1 tutoria, una aula de petit grup i una aula de psicomotricitat, serveis dins les aules, serveis per al personal docent i monitoratge, pati i sala de mestres.
  2. Un edifici de dues plantes on hi ha 8 aules de primària, 1 aula d’aula d’anglès, 1 aula d’informàtica, 2 aules de reforç, 5 tutories, cuina , menjador, biblioteca i  serveis.
  3. Temporalment disposem de mòduls prefabricats on actualment hi ha 4 aules de primària.
  4. Un pavelló esportiu i pati.

– Recursos humans:

  • EQUIP DOCENT: Equip directiu, 7 tutores d’Educació Infantil i 12 tutors d’Educació Primària, 2 de Llengües Estrangeres (Anglès),1 mestra de música, 2 mestres d’educació física, 2 mestres d’educació especial, 1 mestra de religió, 1 mestra d’Aula d’Acollida, 1 mestre de Reforç i 1 Tècnica d’Educació Infantil .
  • EQUIP NO DOCENT: 1 auxiliar administratiu, Personal de Menjador Escolar i Personal de neteja. L’Associació de Mares i Pares dels Alumnes (AMPA), que participen en la Comunitat Educativa a través del Consell Escolar i organitzen activitats extraescolars, xerrades i també col·laboren en activitats que es duen a terme en l’escola.
  • SERVEIS EDUCATIUS EXTERNS: Equip d’Assessorament Psicopedagògic (EAP),Centre de Recursos Educatius per Deficients Auditius (CREDA), Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ), Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP).

Un pensament a “Qui som?”

  1. Voldria saber si teniu servei d’acollida per la tarda a la vostra escola. Espero resposta,moltes gràcies

    Silvia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *