Decorar amb molta “gràcia”

Des de fa uns quants estius que no em perdo les festes de Gràcia de Barcelona. M’agrada poder fer una bona i tranquil·la passejada pel barri, especialment per les seves places i carrers engalanats, i comtemplar detalls, sostres, cortines i la gran diversitat de materials emprats, la majoria reciclats. Sempre m’ha cridat molt l’atenció el partit que treuen de les ampolles de plàstic, cada any descobreixen noves possibilitats, d’allò més creatiu, i gràcies a la llum (solar i artificial) i a la pintura (laca de bombeta?) formen un espectable realment bonic i impactant.

Aquest any, a través del bloc, comparteixo amb vosaltres una part de les fotos que vaig fer, que mostren aquestes decoracions fetes amb ampolles. Espero que si no ho heu pogut contemplar en directe, gaudiu amb aquest passe.


Lligant amb aquest tema, us aconsello que feu una ullada a la web de Michelle Brand, artista que també es basa en ampolles de plàstic per crear cortines, mòbils i llums.

michelle-brand.jpg

http://www.michellebrand.co.uk/pages/portfolio.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *