Carnaval 2107

Imaginació i creativitat per Carnaval !!!

Art i Cinema la CaixaFòrum

L’exposició “Art i cinema. 120 anys d’intercanvis” parla principalment sobre el deute del cinema amb la resta de les arts i, inversament, sobre la inspiració que el cinema ha significat per totes les arts visuals. Les obres que es presenten són una sel·lecció realitzada entre les riques col·leccions de la Cinémathèque française, complementada per una sèrie de peces procedents de col·leccions espanyoles i franceses. Aquesta mostra s’articula entorn de dos eixos principals: per un costat el diàleg entre artistes de les avantguardes històriques i cineastes, seguint un sentit cronològic fins els nostres dies.
Exposició realitzada, organitzada i produïda per l’Obra Social “la Caixa” en col·laboració amb la Cinémathèque française
Agenda d’activitats del CaixaFòrum

ARACALADANZA Vuelos al Mercat de les Flors

Dijous 23 els nens i nenes de primer van poder gaudir d’aquest meravellós espectacle !!!

Espectacle recomanat a partir de 5 anys

Vuelos és un espectacle de dansa contemporània per a públic infantil i familiar que pretén encoratjar el gaudi de tots els sentits, convertint-los també en una eina subversiva que contribueixi a canviar el món. Perquè les ales de la imaginació ens fan lliures.

Després dels anteriors treballs a partir de René Magritte, El Bosco i Joan Miró dels que hem gaudit durant diverses ocasions al Mercat, Aracaladanza, companyia especialitzada en públic jove des de fa 21 anys, s’inspira en aquesta creació en Leonardo de Vinci, que va treballar per fer realitat la utopia. Guardonada amb nombrosos premis, com el Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud 2010.

Aracaladanza comparteix amb el públic un univers fascinant a través de la imaginació i de la dansa per embellir la realitat i transformar-la màgicament.

Idea i direcció Enrique Cabrera / Coreografia Aracaladanza / Intèrprets Carolina Arija Gallardo, Jimena Trueba Toca, Jonatan de Luis Mazagatos, Jorge Brea Salgueiro, Raquel de la Plaza Húmera / Assistents coreogràfiques Jimena Trueba Toca, Raquel de la Plaza Húmera / Composició música original Luis Miguel Cobo / Disseny escenografia i vestuari Elisa Sanz (AAPEE) / Disseny il·luminació Pedro Yagüe (AAI) / Disseny vídeo escena Álvaro Luna (AAI) / Disseny atrezzo i maquinàries Ricardo Vergne, Elisa Sanz / Realització atrezzo i maquinàries Ricardo Vergne / Realització vestuari Ángeles Marín / Acabat i pintura vestuari María Calderón / Realització escenografia Sfumato, Mambo Decorados / Fotografia Pedro Arnay / Tècnic llums, so i vídeo Lalo Gallego Blanco / Tècnic de maquinària Yolanda Esteban Díaz, Vanesa Camín García / Producció Arantza Izaguirre Fradua / Disseny producció i premsa Javier Torres Ochandiano / Distribució nacional Alberto Muyo / Distribució internacional Ana Sala – Ikebanah Artes Escénicas
Producció Aracaladanza / Coproducció Sadler’s Wells Theatre, Teatro Abadía, Nottingham Lakeside Arts i Comunidad de Madrid / Amb la col·laboració Festival Grec
Vuelos té el suport del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport per a les seves gires nacionals

#Aracaladanza #vuelos

Cares divertides !!

Els nens i nenes de segon han fet aquestes divertides cares !!

No a la Guerra !!

En relació a la conmemoració del DENIP els nens i nenes de 4t han parlat de com els artistes han reflexat els conflictes bèlics i també l’oposició a la violència.
Hem observat com Picasso va reflectir l’horror de la guerra en el quadre de “El Guernica” i inspirats en aquesta obra, els nens i nenes han fet la seva pròpia obra per mostrar el rebuig a les guerres.


Punts de colors !!!

Colors i més colors!!!

Mona Lisa Parodies

Mireu quina activitat més divertida feta a Art en English

Tots a Taula

S’acosta l’hora de sopar. Treu la cassola. Encén el llumí. Per un cantó apareix el pare badallant. Van arribant els fills: l’adolescent que s’enganxa al televisor i als videojocs, la nena que fa de ballarina amunt i avall, i el nen que interpreta un concert. I l’àvia, quan es despisten, afegeix un toc de sal al sopar. Mentre tothom va al seu aire la mare intenta posar ordre. Rhapsodie pour un Pot-au-feu mostra què pot voler dir compartir sostre amb família i com sovint les tasques domèstiques no estan gaire ben repartides.

Trobat a Catorze. Cultura Viva

Fem escultures

Preparant el Carnaval…

Antifaços de 3r

Tigres

Meravellosos els tigres de primer B

Antifaços de 1r B

Aqui teniu els preciosos antifaços dels nens i nenes de 1r B.

Aprenem jugant

El passat dimecres 8 de febrer a l’escola vam celebrar unes jornades de jocs molt i molt divertida…

Escultures en paper

Els nens i nenes de quart han passat del pla al volum amb aquestes escultures en paper…

Antifaços dels nens i nenes de quart

Antifaços de 1r A

Aquests són els preciosos antifaços de primer A, Moltes felicitats!!!

Guepards

Els nens i nenes de primer han fet aquest bonics guepards…

Escultures en paper

Els nens i nenes de tercer han fet aquestes boniques escultures en paper…

Cap gros d’en Marc

En Marc de cinquè música ens ensenya el cap gros que ha fet i ens explica com l’ha fet. Moltes felicitats Marc !!


Imatge de previsualització de YouTube