No perdis de vista el llop

Des del principi ja se’ns avisa: el llop d’aquesta història desapareix a la meitat del conte. A la primera pàgina l’espiem endrapant de valent a través de la mirada encuriosida d’un ramat d’ovelles, més endavant li caldrà rentar-se les dents i fer la migdiada, però en llevar-se i sortir a fer un tomb desapareix completament. Els personatges dels contes populars (els tres porquets, la Caputxeta Vermella, les set cabretes i el pastoret mentider) no se’n saben avenir; necessiten trobar el llop per completar les seves històries. Finalment, una solapa amb sorpresa ens farà udolar de l’ensurt!

Juan Arjona (autor) i Enrique Quevedo (il·lustracions)  ens expliquen una història amb molt sentit de l’humor. Un llibre per llegir en veu alta a infants que ja coneguin els contes populars i puguin iniciar-se en les seves múltiples versions.

 (Ed. Combel)

A partir de cinc anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *