Hauria volgut

“No vull ser més un esquirol! Si m’haguessin demanat la meva opinió, hauria triat una altra cosa. Hauria escollit ser castor. Per construir un món millor! Però la realitat és que la vida com a castor també és bastant esgotadora i, de totes maneres, sempre he somiat ser un cérvol. Tanmateix aquest cop també m’esperava una vida molt millor. O… un mussol? Un eriçó? Oh no, ho sé! I tu, ho saps?”

L’esquirol no té gens de ganes de continuar sent un esquirol; pensa que és d’allò més avorrit i que ben segur els altres animals tenen vides més trepidants. Però quan vegi complerts els seus desitjos s’adonarà que ser un castor, un cérvol o un eriçó no és tan meravellós com sembla.

Olivier Tallec (autor) ens planteja els dubtes i problemes de la recerca de la identitat, però sempre amb humor i ironia.  Les transformacions que pateix l’aspecte de l’estimat esquirol, que acumula característiques de tots els altres animals del bosc, demostren la traça de l’artista a modelar un mateix personatge. Una lectura amable i fresca amb un final divertidíssim.

Hauria volgut (Ed. BiraBiro)

A partir de set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *