Dracs, fades i gegants

El paisatge d’aquest país -boscos, platges, rius i muntanyes- és ple d’éssers fantàstics amb qui els nostres avantpassats han conviscut durant segles. Tot i que prefereixen passar desapercebuts i no cridar gaire l’atenció, sovint els seus camins es creuen amb els nostres. Dracs, fades, gegants, follets de tota mena i monstres esgarrifosos viuen amagats pels voltants sense que la majoria de nosaltres ens n’adonem. Però si tens els ulls ben oberts i saps quatre coses sobre què mengen, on dormen o quins rastres deixen al seu pas, segur que en podràs sorprendre més d’un.

Oriol Canosa (autor) i Cristina Bueno (il·lustracions) ens presenten una guia de camp de la mitologia catalana per seguir el rastre de les criatures màgiques del nostre entorn.

dracs, fades i gegants-oriol canosa-9788424670894 (Ed. La Galera)

A partir de vuit/nou anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *