Amics

Un nen solitari camina cada dia fins a l’escola i durant el trajecte ha d’enfrontar-se a situacions que l’atemoreixen: la foscor d’un túnel, el lladruc d’un gos i les males maneres d’un vell antipàtic. Una tarda algú l’està esperant a la sortida de l’escola: és un gos gran, d’orelles caigudes, que també se sent sol, i que, des d’aquell  moment, es convertirà en el seu company més fidel. L’acompanyarà cada dia a l’escola. D’aquesta manera l’infant va perdent la por. Però un dia, en sortir de casa per anar a escola, l’amic no hi és…

Andrea Hensgen (autora) i Beatrice Rodríguez (il·lustracions) ens presenten un àlbum sense paraules de múltiples lectures que despertarà la curiositat, l’empatia i les ganes de narrar dels nens i nenes, que interpretaran els sentiments del protagonista. Una història que ens parla de l’amistat i del pas del temps, amb un missatge ple de sensibilitat: és més fàcil fer front als nostres temors si tenim algú que ens acompanyi.

 (Ed. Libros del zorro rojo)

A partir de tres anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *