Dos ossets

Camilla Koffler (Ylla) fou una de les fotògrafes d’animals més consolidades de les dècades dels anys trenta, quaranta i cinquanta. En el seu exquisit treball Dos ossets, on també és autora del text, ens mostra –a cavall del llibre documental i la ficció– la quotidianitat de dos germans ossos (els veiem jugar a fet i amagar, banyar-se al riu o enfilar-se als arbres) a través d’una narració senzilla, maternal i plena de caliu i afecte. Les fotografies en blanc i negre són un autèntic delit per als sentits i hi podem observar de ben a prop les sorprenents expressions i moviments dels animals. La recuperació d’una joia d’inestimable valor.

Dos ossets Cat - Ylla by kalandraka.com - Issuu (Ed. Kalandraka)

A partir de sis anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *