En la ment de Sherlock Holmes. El cas del tiquet misteriós

El descobriment d’un tiquet a un espectacle molt especial i d’una misteriosa pols a la roba de la víctima fan que Sherlock Holmes intueixi que aquesta no és l’única d’una conspiració a gran escala. Sembla que l’estranya desaparició d’alguns londinencs té relació amb les representacions d’un mag xinès. Altres tiquets trobats confirmaran les sospites del detectiu…

Cyril Liéron i Benoit Dahan (autors) ens presenten un còmic on l’argument el coneixem de la novel·la amb el mateix títol, que es basa en l’habilitat del detectiu per trobar i posar ordre als indicis d’un cas. Al llarg tot el llibre un fil vermell va fent de conductor de la història, encadenant tant localitzacions com deduccions.

Un còmic en català de gran qualitat, ben adaptat i amb un plantejament de les vinyetes i les imatges molt ric i interessant.

Traducció: Albert Vilardell.

  en la ment de sherlock holmes 2. el cas del tiquet misterios-cyril lieron-9788418434907 (Ed. Base)

A partir de tretze anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *