Andanzas de un flautista llamado Tristrás

Iban Barrenetxa (autor) ens presenta una nova aventura que ret homenatge a la tradició oral i els contes populars. Un flautista ambulant es topa amb una bandada de corbs, tres dels quals es transformen en tres dones que diuen ser les seves padrines i li donen un objecte màgic, una espelma, que mentre fa camí i es topa amb personatges estrafolaris –com un rei tirà, malvats diversos, dracs, un músic amb un os ensinistrat, o una nena llibretera– l’ajudarà a escapar-se dels perills i finalitzar el seu periple. Molt d’humor i saber sobre la morfologia dels contes per a aquesta narració fantàstica bellament escrita i il·lustrada que beu de les fonts dels contes de Grimm, d’Andersen, Münchhausen… No podreu passar per alt els encapçalaments dels capítols, síntesi del que passarà, ni les il·lustracions, ambientades en la gran esplendor de la recerca de la literatura oral del segle XVIII a Europa, amb l’estil tan propi de l’autor i la combinació del dibuix clàssic miniaturista amb personatges còmics i desmesurats.

Libros · Andanzas de un flautista llamado Tristrás · Barrenetxea, Iban:  Nórdica -978-84-18930-12-6 · El Argonauta. La librería de la música. (Ed. Nórdica Infantil)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *