Imbatible

No és un superheroi normal. Té el poder d’atravessar el temps, l’espai… i la pàgina! Un poder que utilitzarà per frustrar els plans tortuosos dels dolents de tot el món! Però, com s’ho farà l’Imbatible? Serà un viatge salvatge, això segur…

Pascal Jousselin (autor) ens presenta un còmic amb un superheroi atípic, que vol que el deixin tranquil. Derrota els seus rivals fàcilment amb un superpoder que consisteix a moure’s entre les vinyetes de forma no lineal trencant la quarta paret i així es pot anticipar als seus rivals.

 imbatible. justícia i vegetals frescos-pascal jousselin-9788417759407  IMBATIBLE # 02 SUPERHEROI DE PROXIMITAT | 9788417759568 | PASCAL JOUSSELIN | Universal Cómics     IMBATIBLE # 03 EL MALSON DELS MALFACTORS | 9788418434945 | PASCAL JOUSSELIN | Universal Cómics

(Ed. Base). A partir de nou anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *