L’agent X.99

Aquest llibre neix d’un recull d’articles, escrits a la revista Via Migliore 1974-75, i poesies tot dins el món de la ciència-ficció. Són les experiències d’un Agent que viu en un asteroide des del qual treballa fent incursions a altres planetes segons li demanen des de la central. L’Agent viu en un asteroide X99 que ens recorda el del Petit Príncep el B 612. També perquè hi viu amb una cabra, la Renata. Igual que el petit príncep que desitja viure-hi amb un xai. També el descriu sota la peculiar observació de les vegades que veu pondre’s el sol, 20 vegades cada 24 hores, El Petit Príncep 43 vegades en un dia.

Cada relat és el viatge a un planeta on en  Gianni Rodari ens fa una crítica subtil de costums. Històries per gaudir de la paraula i els jocs lingüístics, l’humor i l’enginy. Mons i trobades fascinants moguts per la curiositat i el desig d’amistat, amb l’excusa d’exercitar la imaginació.

L'Agent X-99, conts i versos de l'espai ++ (Ed Kalandraka)

A partir de vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *