El quiosc

Durant anys i panys, el quiosc ha estat la petita llar de l’Olga. Una vida monòtona i envoltada de dolços l’han convertida en una dona tan immensa que ja no pot travessar la sortida. Dia rere dia, saluda amb cura tots els seus clients, i fins i tot sap exactament el que necessita cadascun! Quan l’Olga tanca, de vegades, se sent trista, i es dedica a devorar revistes de viatges i a somiar desperta amb contemplar el capvespre en una platja llunyana, molt lluny del seu quiosc. Tot canvia quan un fet inesperat capgira la seva vida i acaba sent el començament d’una gran aventura.

Anete Melece (autora) fa un retrat amable de la rutina que obre una porta a l’optimisme: narra amb gràcia i frescor una història de superació, amb la qual petits i grans poden identificar-se, i que demostra que qualsevol incident, aparentment hostil, pot ser l’estímul necessari per descobrir una infinitat de possibilitats i complir els nostres anhels.

El quiosc ++ (Ed. Libros del Zorro Rojo)

A partir de set anys.

2 thoughts on “El quiosc

  1. mvalero3 Post author

    No sabia que hi havia una pel·lícula. La buscaré perquè el llibre està molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *