Contraris. Les forces oposades de l’univers

“Tot el que existeix a l’Univers té un contrari: silenci i soroll, lluna i sol, emoció i raó, hivern i estiu, calma i tempesta, mort i vida… Però cap d’aquests contraris es manté pur, quiet. Els contraris es barregen sempre, i d’aquest moviment sorgeix el món tal com el coneixem multicolor i divers”.

Soledad Romero Mariño (text rimat) i Mariona Cabassa (il·lustracions) ens conviden a un viatge poètic a través de les forces oposades i complementàries de l’Univers, representat amb l’encuny circular de la coberta del llibre. 

El llibre inclou breus cites literàries que conviden a reflexionar i ens donen a conèixer autors destacats de la literatura universal.

CONTRARIS  (Ed. Zahorí Books)
A partir de set/vuit anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *