Ones a la panxa

“La Maria aprofita els últims dies de vacances a la platja. Mentre observa el vaivé de les ones, recorda que li falta ben poc per començar el curs a l’escola nova, l’escola dels grans! De sobte, l’envaeixen les sensacions que generen les situacions noves: curiositat, por, sorpresa… És com si les ones que ara té al davant fossin un reflex d’allò que sent a la panxa. O és a l’inrevés? Serà capaç de controlar aquest mar d’emocions?”

Què ens passa pel cap quan ens enfrontem a situacions noves? Quines emocions ens envaeixen cada vegada que vivim alguna cosa per primer cop?

Mar Romera (text) i Rebeca Luciani (il·lustracions) ens expliquen una història per descobrir i reconèixer les emocions.

 (Ed. Estrella Polar)

A partir de set anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *