Què t’ha passat?

En Martí és un nen molt alegre, però últimament no va tan content a l’escola. Què li deu passar? Gràcies a l’àvia, la família descobrirà què li ocorre i entre tots intentaran posar solució als seus problemes.

Josep Gregori  (autor) ens explica una història tendra i valenta sobre l’assetjament escolar i sobre com superar-lo amb el suport de la família. Així doncs, el relat ens explica com acceptar les situacions difícils i aprendre a solucionar-les.

L’àlbum compta amb il·lustracions de Seta Gimeno, guanyadora del Premi Internacional Enric Solbes d’Àlbum Il·lustrat amb Nina.

Què t'ha passat? (Ed. Animallibres)

A partir de sis anys.

Si vols llegir un fragment clica en aquest enllaç:

https://animallibres.cat/tl_files/pdfs/fragments/9788418592072_FR.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *