L’elefant

«El pare no t’arreglarà la bici… fins que no arreglis tu el pare.» El pare de l’Olive té una tristesa tan gran que ella se la imagina com un enorme elefant que el segueix pertot arreu. Cada dia l’Olive veu l’elefant, i cada dia desitja que se’n vagi. Amb l’ajuda de l’avi i del seu millor amic, l’Arthur, l’Olive es decideix a fer fora l’elefant. Però com s’ho pot fer l’Olive perquè es mogui una cosa tan grossa?

Peter Carnavas (autor) ens parla de la pèrdua, el dolor, la grisor dels dies, la depressió davant la pèrdua d’una persona estimada. Però també de l’empatia, la resiliència i l’habilitat per trobar alegria on no n’hi ha. Una història plena d’esperança.

Traducció: Anna Llisterri

 (Ed. Pagès)

A partir de nou/deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *