Amanda Black. Una herència perillosa

“El mateix dia que l’Amanda fa tretze anys rep una carta misteriosa que canviarà la seva vida. I de quina manera. De viure quasi en la misèria, ella i la seva tieta Paula s’instal·laran a una mansió gegant i laberíntica que ha pertanyut a la família Black durant generacions. Com si no fos suficient, el cos de l’Amanda comença a manifestar habilitats insospitades i esbrina que ha de prendre possessió d’un llegat familiar apassionant, secret i perillós, pel qual haurà de començar a entrenar-se d’immediat. Estarà l’Amanda a l’alçada del que s’espera d’ella? Del que els seus pares, i tots els Black abans d’ells, varen lluitar per perpetuar i protegir?”

“El seu final és el teu principi.”

Juan Gómez-Jurado i Bárbara Montes (autors) ens expliquen una història d’aventures i misteri, amb una acció trepidant i frenètica.

una herencia perillosa (amanda black 1)-juan gomez-jurado-barbara montes-9788417921309 (Ed. B de Blok)

A partir de deu anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *